Lapinmaja Rikinänkumpu

Lapinmaja Rikinänkumpu sijaitsee aivan Levin matkailukeskuksen läheisyydessä. Levillä on mahtavat hiihto- ja laskettelumahdollisuudet! Voit tutustua Levin tarjoamiin aktiviteetteihin Levi.fi sivuilla. Sivuilta löydät mm. latu-, rinne- ja muut kartat.

Rikinänkummussa on yhteiset oleskelutilat, makuuhuoneita on kuusi. Yhteisissä tiloissa on takka, samoin piharakennuksessa, jossa on myös toinen sauna. Molemmat saunat ovat sähkösaunoja. Pihapiirissä on myös grillikatos ja puukuuri.

Kotieläimen voi ottaa mukaan, jos varaa koko talon. Kotieläimiä saa pitää vain alakerrassa ja loppusiivous on tehtävä huolella.

Maksu on sesonkiviikoilla 20 €/vrk ja hiljaisilla viikoilla 17 €/vrk/hlö. Autopistokepaikka on 2 €/vrk ja asuntovaunu-/autopaikka on 25 €/vrk.

Sesonkiaika on viikoilla 9-17 ja 35-39. Sesonkiaikana varaus on peruttava kaksi viikkoa ennen, muuten peritään 50 €.

Tarkemmat tiedot Rikinänkummun esitteestä Rikinänkumpu.pdf.

Ajo-ohje

  • Lappeenrannasta Kittilään, josta kohti Leviä.
  • Levikeskuksesta lähdetään Muoniontielle, jota ajetaan reilu kilometri. Oikealle tienviitta Rikinänmukka.
  • Käännyttyäsi näet vasemmalla punaiset rakennukset.
  • Osoite Rikinänmukka 1 99130 Kittilä.

LAPINMAJAN SÄÄNNÖT

Rikinänkummun varaus- ja vuokrausehdot

Varaus- ja vuokrausehdot ovat voimassa alkaen 1.1.2011.
1
Majan käyttötarkoitus on palvella henkilöstöä tasapuolisesti.

2
Sesonkiviikoilla (talvi 9-17 ja syksy 35-39) maksetaan koko viikosta.

3
Talviviikot eli viikot 9-17 arvotaan, maja-anomukset tulee jättää 31.12. mennessä, arvonta välittömästi tammikuussa.

4
Vuorokausihinta on 17 €/hlö, sesonkiviikoilla 20 €/hlö. Asuntoauto ja vaunupaikan vuorokausimaksu on 25 €/vrk. Autopistokepaikka 2 €/vrk tarvittaessa. Lapsiperheen hinta kahdella huoneella on 350 €/vko.

5
Varaus on peruttava kaksi viikkoa ennen matkan alkua tai muutoin peritään 50 € sakko.

6
Samalla henkilöllä voi olla useampia varauksia samanaikaisesti, jos majan varaustilanne sen sallii.

7
Majan voi varata kokonaan kuudella henkilöllä. Tällöin vuokra on 650 €. Varattaessa on maksettava 50 € varausmaksu/huone eli 300 €. Varausmaksua ei palauteta.

8
Joulu-uusivuosi -ajaksi majan voi vuokrata yksi henkilö kerrallaan. Majajaosto määrittelee ajankohdan pituuden vuosittain. Vuorokausien määrä voi tässä tapauksessa vaihdella yli viikkoon, hinta on 850 €. Maja-anomukset tulee jättää arvontaan 31.8. mennessä. Arvotaan myös varasijalle oleva varaus. Varaus tulee vahvistaa tai perua syyskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen tai jos arvontaan ei tule yhtään anomusta, voi majaa varata normaalikäytännön mukaan.

9
Kotieläimen voi ottaa mukaan, jos varaa koko talon. Kotieläimiä saa pitää vain alakerrassa ja loppusiivous on tehtävä huolella.

10
Järjestyssääntöjen rikkominen aiheuttaa majan käyttökiellon, jonka majajaosto määrittelee. Jokainen majalla olija on myös Kaukaan Lyly ry:n sekä yhtiön edustaja, joten käyttäytymisen tulee olla sekä seuran että yhtiön arvojen mukainen.

Kuvia Rikinänkummusta

Rikinänkumpu

Saunarakennus

Olohuone

Keittiö

Yläkerran aula

Yläkerran huone Rakka

Yläkerran huone Sirkka

Yläkerran huone Immel

Yläkerran huone Aakenus