Kuntohallikortti

Kuntohallikortti on vuosittain lunastettava kuntohallin käyttöön oikeuttava kulkulupa. Kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa antaa toisten käyttöön. Kuntohallikortti tulee käydä rekisteröimässä osoitteessa https://lylyvaraukset.com
Urakoitsijat ja eläkeläiset kirjoittavat yhtiöläisen nimeä kysyttäessä oman nimensä viivalle. Perheenjäsenet kirjoittavat sen yhtiöläisen nimen, joka samassa taloudessa asuu.


Kuntohallikortin hinta on yhtiöläiselle 40 €/vuosi. Eläkeläisen ja perheenjäsenen kortin hinta on 40 €/vuosi. Integraatin alueella työskentelevän ulkopuolisen urakoitsijan kortin hinta on 150€/vuosi. Myös määräaikaiset ja kesätyöntekijät voivat lunastaa kortin.

Ulkopuolisille pelikavereille (tennis, sulkapallo, koripallo, lentopallo tai salibandy) voi lylyläinen lunastaa kortin. Kortin vuosimaksu on 100 euroa, lylyläinen vastaa kortin käytöstä.

Kortittoman pelikaverin yksittäinen käynti (tennis tai salibandy) maksaa 5 euroa. Ota silloin ennen käyntiä yhteyttä Outi Vieraaseen, käynti laskutetaan pankkisiirrolla.

Kortin lunastaneille tulee vuosittain lasku siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka on syöttänyt Lylyvaraukset-sivulle. Kortin saadaksesi ota yhteyttä Outi Vieraaseen puh.

0503408190 tai spostilla outi.vieras(a)visitor.upm.com.

Hallilla voi vaikka tehdä juoksutreenin

Hallilla järjestetään monenlaisia tapahtumia

Kuka on perheenjäsen? Perheenjäsen on henkilö, joka asuu vakituisesti samassa taloudessa kuin työssäkäyvä henkilö.